50 Plus logo

Rijnwaarden 50 plus

Vrijwilligersavond 2023

Dankjewel-avond voor alle vrijwilligers

Eén keer per jaar organiseert Rijnwaarden50Plus een dankjewel-avond voor alle vrijwilligers die door het jaar heen vele werkzaamheden verrichten bij het organiseren van allerlei activiteiten.  Wandelen, Fietsen, Meer bewegen voor ouderen, Tai Chi, Koersbal, Keuken- en bardiensten, Hulp bij belastingaangiftes, Ledenadministratie, Biljarten, Computerhulp, Distributie van ’t Plusje en Magazine 50+, Eindejaarsbijeenkomst, Kaartmiddagen, Lief en Leed, Website en redactie, Vakantiereizen en dagtochten. De inzet van vrijwilligers bij al deze activiteiten is de kurk waarop Rijnwaarden50Plus drijft.

Dinsdagavond 14 november was het weer zover. Ongeveer 50 vrijwilligers kwamen om 17.00 uur naar het Clubgebouw aan de Sportlaan in Lobith. Na het welkomstwoordje van de voorzitter waarbij twee afscheidnemende vrijwilligers in het zonnetje én in de bloemen werden gezet, startte de happening. Onder het genot van lekkere drankjes werden diverse spellen gespeeld. Darten, sjoelen, koersbal, bingo en “veel praten met elkaar” stonden op het programma. Toon Hammink zorgde met zijn muzikale intermezzo’s voor mooi klinkende muziek op de achtergrond.

Zo rond de klok van 19.00 uur kon iedereen aanschuiven bij het heerlijke Winterbuffet met boerenkool, zuurkool, hutspot, speklappen, hachee en rookworst. Hiervan werd dankbaar en gretig gebruik gemaakt.

Na nog een paar rondjes bingo te hebben gespeeld waarbij leuke prijsjes te winnen waren, nam iedereen tegen 21.00 uur afscheid met hopelijk de mooie belofte om nog lang vrijwilliger te zullen blijven bij Rijnwaarden50Plus.

Ook leuk...

Rijnwaarden 50 plus

Een vereniging van en voor 50 plussers die naar elkaar omzien!
Contact
© 2024 Rijnwaarden 50 plus | Realisatie windkracht20.nl