50 Plus logo

Rijnwaarden 50 plus

Afscheid van “Mister Rijnwaarden50Plus”

Op dinsdagmiddag 9-4-2024, tijdens de Algemene Ledenvergadering, hebben we afscheid genomen van “Mister Rijnwaarden50Plus”. En dat is natuurlijk Joop Joosten. Na 25 jaar bestuurswerk is Joop daarmee gestopt. Joop is in al die jaren bijzonder actief geweest bij en voor Rijnwaarden50Plus. Hij was altijd de grote animator binnen het bestuur en de vereniging. Talloze activiteiten heeft hij op touw gezet, zoals…….

  • De dagtochten naar allerlei bijzondere locaties in en buiten Nederland. De Kagerplassen, het Brabantse land, dagje Amsterdam, de Belgische Ardennen en nog vele andere. Niet zelf sturen maar heerlijk onbezorgd genieten.
  • De museum PlusBus-reizen. Op een makkelijke manier kennismaken met allerlei musea. Stap maar in de bus en je bent er eigenlijk al.
  • De meerdaagse vakantiereizen naar Bitburg en Nieheim, Schlosshotel Sophia, de Kruishoeve in Vught, hotel Marleen in Winterberg en andere.  De hele vakantie van A tot Z geregeld én compleet verzorgd!
  • Redacteur en medeoprichter van ’t Plusje én de webmaster van de website. Zie foto voor het allereerste Plusje.
  • Jarenlang heeft Joop computercursussen gegeven om mensen op digitaal gebied vaardig te maken. En dat is volop gelukt! Zo goed zelfs dat de cursussen op een gegeven moment overbodig waren.

Al deze activiteiten deed Joop gewoon naast zijn bestuurswerk als penningmeester en later als voorzitter en vicevoorzitter. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat Joop als een bezige bij, op en top, dag en nacht, met Rijnwaarden50Plus in de weer was.

Namens alle leden van de vereniging danken we Joop voor zijn tomeloze inzet en zijn vele werk.  Joop, bedankt!!!                                                                                                   En…….. fijn dat je nog als vrijwilliger actief blijft voor onze vereniging.

Ook leuk...

Rijnwaarden 50 plus

Een vereniging van en voor 50 plussers die naar elkaar omzien!
Contact
© 2024 Rijnwaarden 50 plus | Realisatie windkracht20.nl